Ingrediente :
-200 g faina ;
- 1 lingurita sare ;
- 200 g zahar ;
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
-300 g piure de dovleac copt;
-60 ml ulei de masline;
-60 ml ulei vegetal;
-2 oua;
-scortisoara;
-nucsoara;
-vanilie;
-75 g nuci tocate;
Intr-un bol separat mixam ouale cu zaharul apoi adaugam treptat uleiul si vailia , pana se formaza o maioneza . Se amesteca apoi cu faina dovleacul piure si nucile (seminte de dovleac...etc.). Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu faina si o dam la cuptor pt. 1 ora la 180 °C .-200 g faina ;
- 1 lingurita sare ;
- 200 g zahar ;
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
-300 g piure de dovleac copt;
-60 ml ulei de masline;
-60 ml ulei vegetal;
-2 oua;
-scortisoara;
-nucsoara;
-vanilie;
-75 g nuci tocate;
2 Reactions to this post
Add CommentComplimenti per le foto, potresti aggiungere un traduttore così posso capire gli ingredienti...ad esempio non sono riuscita a tradurre la ricetta del pane con la zucca....
Grazie di nuovo !!! ...ho provato anch'io lo traduttore e non fuziona, devo trovare un altro ...
Kommentar veröffentlichen