Donnerstag, 13. Oktober 2011

////

Melcisori cu sunca si branza


Un aperitiv rapid si aspectuos, ideal pt. o cina in familie sau cu prietenii . Pregatim un aluat de Pizza din 300 ml apa calda, 1 lingurita sare, 1 lingurita apa, 5 linguri ulei de masline, si faina cat sa formam o pasta mare si elastica :-) . Lasam aluatul la dospit intr-un loc cald pt. 2 ore . Dupa acest timp intindem o foaie groasa de 5 mm si o acoperim mai intai cu un strat cu felii de sunca, apoi cu un strat de branza rasa . Eu am pus si rosii uscate pt. ca imi plac in orice mancare :-) . Aluatul se ruleaza din partea cea mai lunga a.i. obtinem un sul din care taiem felii groase de 3 cm . Asezam feliile intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le lasam la crescut inca 30 min . Se pun apoi in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15 min. Sunt bune de servit calde.








0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen