Trento - Alto Adige si un drum cu masina pana sus in varf la Donna Sara , unde am gustat " Ravioli Rose alla ricotta di capra".
Pentru Aluat :
-150 g faina 00;
-o sfecla rosie fiarta si mixata piure;
-un albus de ou;
-sare;
-ulei de masline;
Pentru Aluat :
-150 g faina 00;
-o sfecla rosie fiarta si mixata piure;
-un albus de ou;
-sare;
-ulei de masline;
Pentru Umplutura :
-300 g ricotta de capra
-sare, piper;
-nuci, unt si parmezan;
-300 g ricotta de capra
-sare, piper;
-nuci, unt si parmezan;
Se intinde o foaie din aluat cat mai subtire . Apoi se decupeaza cercuri cu formele de raviole si se umplu cu compozitia de branza . Se dau apoi prin faina . Se fierb in apa sarata ca. 3-4 min. Intr-o tigaie se topeste putin unt si se pun raviolele fierte si scurse de apa .
Se presara parmezan si nuca si se servesc calzi.
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen