Este o prajitura care isi merita pe deplin numele,
foarte simpla usoara si gustoasa.
Ingrediente:
-8 oua
-250 g unt topit si racit
-225 g faina
-2 linguri apa
-1 litru lapte caldut
-2 pliculete zahar vanilat
-300 g zahar tos
-zahar pudra pentru pudrat
Batem albusurile spuma intr-un bol separat.
In alt vas mixam galbenusurile + 300 g zahar tos + zaharul vanilat + 2 linguri apa.
In compozitia obtinuta adaugam untul topit si racit si mixam in continuare.
Adaugam apoi faina in ploaie si laptele caldut, apoi albusurile spuma si amestecam pana la omogenizare.
Vom obtine o compozitie lichida care la cuptor se va separa in 3 straturi.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata
cu faina si o introducem in cuptorul preincalzit la 150° timp de 1h.
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen