Mittwoch, 12. Oktober 2011

////

Macarons


Macarons si Paris



Ingrediente :

-3 albusuri (100 g.);
-200 g. zahar pudra;
-110 g. faina de migdale;
-25 g. zahar tos;
-un praf sare;



Albusurile se lasa 3 zile la frigider ca sa piarda din apa . Faina de migdale se amesteca impreuna cu zaharul intr-un robot de bucatarie timp de 2 min. . Intr-un castron se bat spuma, albusurile cu un praf de sare . Se adauga treptat zaharul tos pana se obtine o spuma tare ca de bezea . Apoi se rastoarna tot amestecul de faina + zahar peste albusuri . Amestecam usor de jos in sus pana la omogenizare . Rasturnam apoi toata compozitiaintr-o punga de plastic - asezata intr-un vas cilindric . Dupa umplere taiem 0,5 cm din vf. pungii si incepem sa formam fursecurile .

Important ! : Tava trebuie sa stea 1 ora la un loc cald si uscat pana cand, daca le atingem , degetul nu se mai lipeste de bezea . Se coc 15 min. la 160° . Cand se racesc se umplu cu crema sau marmelada dupa bunul plac :-) .




0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen