Samstag, 15. Oktober 2011

////

Souffle de dovleac si branza


Ingrediente:

- besciamella 1/3 litri
- 5 oua
- 100 g branza dura
- 50 g parmezan
- piure de dovleac 200 g



Se curata dovleacul si se taie in felii de icm. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coace 20 min la 160 - 165°C. Feliile coapte si racite se fac piure in mixer si se tin deoparte.
Intre timp se prepara sosul besciamell si se lasa la racit.
Cand sosul e rece se pun galbenusurile, branza bucatele mici + parmezanul ras si se amesteca cu dovleacul piure.
La sfarsit se adauga albusurile zapada. Se amesteca totul usor, de jos in sus si se toarna intr-o forma tapetata cu faina. Se introduce apoi in cuptorul preincalzit la foc mediu. Se serveste cald.



0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen