Zaharurile cu diverse arome se folosesc la prajituri, creme si glazuri dar sunt si cadouri hand-made ideale pentru orice ocazie.
Se prepara foarte usor si se pastreaza fara probleme in borcane inchise ermetic.
Zaharul cu lavanda - se pun intr-un borcan 1/3 flori de lavanda si 2/3 zahar. Dupa 6 saptamani se pot scoate florile de lavanda din zahar.
Zaharul cu lamaie e atat de folosit la prajituri ca nici nu mai are nevoie de o reteta. Lamaile - ideal daca sunt bio - se spala bine cu apa calda, se sterg si se dau prin razatoarea mica. Se amesteca cu zaharul pana e complet acoperita - proportiile variaza dupa preferinte.
Zaharul cu trandafiri - se folosesc petale de trandafir de dulceata, se lasa la uscat cateva zile apoi se mixeaza in robot impreuna cu zaharul.
E foarte parfumat pentru ceai, iaurturi, torturi si fursecuri.
Pentru ceai se pot folosi si petalele simple de trandafir uscate - ideal din gradina proprie.
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen