Dupa rulourile cu sunca am mai ramas cu material si pentru varietate
am facut si aperitive Dobos cu cascaval.
am facut si aperitive Dobos cu cascaval.
Un Fingerfood delicios la fel de usor de preparat.
Se intinde felia de sunca pe un fund de plastic
(la fel, se usuca de surplusul de apa)
(la fel, se usuca de surplusul de apa)
Se intinde deasupra un strat subtire de crema de branza (mai subtire decat la rulouri)
apoi se acopera cu o felie de cascaval (gata feliat si apropiat ca dimensiuni)
apoi se acopera cu o felie de cascaval (gata feliat si apropiat ca dimensiuni)
Ca sa se intinda uniform presam usor cu un fund de plastic
apoi intindem al doilea strat de crema de branza,
deasupra asezam unul de sunca si presam din nou.
apoi intindem al doilea strat de crema de branza,
deasupra asezam unul de sunca si presam din nou.
Alternam asa un stat de sunca - unul de crema de branza - unul de cascaval -
din nou crema de branza pana se inalta ca un tort Dobos.
din nou crema de branza pana se inalta ca un tort Dobos.
In final se da cateva ore la rece apoi se taie dupa plac, cubulete sau triunghiuri.
Se pot aseza ca niste prajiturele pe hartie de muffins - mai usor de luat.
Sunt aspectuase, gustoase si se mananca foarte repede.
Sunt aspectuase, gustoase si se mananca foarte repede.
Pofta buna !
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen