Sonntag, 4. November 2012

////

Schinkenröllchen / Rulouri cu sunca


Este dupa parerea mea aperitivul ideal pentru Büroparty sau Picknik,
 e usor de preparat,foarte aspectuos si usor de transportat.
Avem nevoie doar de felii de sunca gata feliate, mai mari ca dimensiune
 si cu continut mai redus de grasime
 (se ruleaza mai usor) si o crema de branza dupa preferinta.

Eu am facut un amestec din:

- crema de branza tip Philadelphia
- branza de vaci (Quark)
- unt
- hrean ras (sau pasta data preparata la borcan)
- marar tocat


Cantitatile se potrivesc din ochi, si branza si untul se lasa un timp la temperatura camerei pentru a fi mai usor de amestecat. Se scurge bine apa sau zerul lasat de branza. Se mixeaza apoi toate ingredientele pana obtinem o pasta omogena si untoasa.
Feliile de sunca se usuca putin intre doua servete absorbante pentru surplusul de apa apoi se aseaza cate una pe o folie de aluminiu, se intinde un strat de branza dupa care se ruleaza felia de sunca cu ajutorul foliei. Impachetam usor la capete si dam la frigider pana se intareste.
Cand sunt gata se taie marginile la capete pentru aspect.
Se ambaleaza usor in cutii sau se aseaza pe platou si se decoreaza dupa plac. Sunt grozave si pentru dieta Montignac, Atkins etc.
Pofta buna !

Paula's Recipes wünscht Guten Appetit 

0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen