Diese Gericht ist schnell und einfach zuzubereiten,
und was soll ich sagen ... lecker,lecker.
Eignet sich sehr gut für kalte Wintertage.
Was wird gebraucht :
- 500 g Puten- oder Hähnschenleber
- 200 g Bacon geschnitten
- 2 El. Senf
- 2 El. Olivenoel
- Pfeffer
- 1/2 El. Rosmarin
- 100 ml trockener Weißwein
Zubereitung:
Leber waschen und auf Papier trocken tupfen.
In einer Schüssel Oel und Senf vermischen.
Breiten sie die Leber auf einer Platte aus ,
und tauchen Sie diese in den vorbereiteten Senf.
Nun rollen sie das ganze in die Baconstreifen ein,
legen das ganze in einer Backform aus, garniert
mit roter Zwiebel,Tomaten und Kürbisscheiben
der Sorte Hokkaido.Jetzt gießen sie den Weißwein über
die übrige Senfmischung, und verteilen diese wiederum
über die ganze Kombination.
Nun die Form in den mit 200° vorgeheizten Ofen,
ca 15-20 min backen.
Ein paar Minuten bevor sie die Rouladen aus den Herd
nehmen, legen sie ein paar Cerrytomaten dazu.
Holen sie das ganze erst aus dem Herd wenn die Leber
richtig durch ist, un servieren sie die Rouladen warm.
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
Photo bergerbergerphotoart.com
Ficatei de curcan inveliti in bacon la cuptor
Sunt foarte usor si rapid de preparat, absolut deliciosi,
ideali pentru o masa de duminica in plina iarna friguroasa.
nevoie de :
- 500 g ficat de curcan sau pui
- 200 g bacon gata feliat
- 2 linguri mustar
- 2 linguri ulei de masline
- piper
- 1/2 lingurita rozmarin
- 100 ml vin alb sec
Preparare:
Ficateii se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta.
Intr-un vas se amesteca uleiul cu mustarul si condimentele.
Se intind pe o planseta feliile de bacon si se ung cu amestecul de mustar.
Se aseaza la capatul fiecarei felii un ficatel si se ruleaza.
Se aseaza intr-un vas de cuptor langa ceapa rosie feliata si felii de dovleac Hokkaido.
In restul de amestec de mustar ramas se pune vinul alb, se amesteca si se toarna peste compozitia din tava.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 200 ° pentru 15-20 min.
Cu cateva minute inainte de a scoate vasul din cuptor se adauga si cateva rosii cherry.
Se scoate cand ficateii sunt frumos rumeniti si se serveste calda.
Pofta buna !
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
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