Nu e sezonul cireselor dar am gasit de cumparat acum in plina iarna,
si sunt atat de bune, proaspete, cu pulpa tare si foarte dulci.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 500 g cirese
- 40 g unt
- 1/2 pahar vin rosu (marsala)
- putina scortisoara
- 1 lingurita rasa de amidon
- tymian
- sare si piper
Ciresele se spala si se scot samburii.
Se pun intr-o craticioara pe foc impreuna cu vinul si scortisoara.
Se fierb la foc mic pana cand ciresele sunt moi.
Pieptul de pui se taie bucatele.
Intr-o tigaie se pune untul la topit,
se adauga bucatile de pui si se rumenesc bine pe toate partile.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Ciresele se scurg de sucul in care au fiert si se dau deoparte.
Sosul se pune din nou pe foc, se adauga amidonul,
tymian si sare dupa gust si se amesteca bine.
Cand sosul s-a legat putin se amesteca din nou
cu ciresele si se pun bucatile de pui deasupra.
Se poate servi si cu garnitura de orez.
Pofta buna !
Paula's Recipes wünscht Guten Appetit
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen