Mittwoch, 24. Oktober 2012

////

Gorgonzola Panna Cotta mit Rucola


Pentru amatorii de branza Gorgonzola este o reteta absolut delicioasa. Usor de preparat ca orice panna cotta, in final e o delicatesa si un moment unic de rasfat. Mie personal imi place Gorgonzola in orice fel si cred ca e un succes garantat in mancare, fie salata, sos, terina sau panna cotta.

Preparare:
Se pune intr-un vas pe foc 500 ml smantana cu 150 g branza Gorgonzola.
Se amesteca la foc mic pana se topeste branza complet.
Cand e aproape de punctul de fierbere se da deoparte si se adauga 4 foi de gelatina (pregatite dupa indicatiile de pe plic - 10 minute in apa rece).
Se amesteca si se toarna in forme apoi se pune la rece pentru 4-5 ore.

Pentru sos:
Se oparesc in apa sarata 200 g rucola. Se paseasa apoi la mixer cu putina din apa in care a fiert si 100 ml ulei de masline pana se obtine un sos.
Cand este legata, panna cotta se serveste impreuna cu sosul de rucola.

Pofta buna !



0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen