Samstag, 27. Oktober 2012

////

Eier in Speckmantel mit Senfsoße / Oua in Bacon cu sos de mustar


Pentru amatorii de oua gatite in orice fel, pentru sportivii care mananca vreo 10 odata si un mic dejun grozav de gustos si usor de pregatit.

Ingrediente:
- 8 oua fierte tari
- 8 fasii subtiri de Bacon
- 4 linguri de unt
- 250 g supa de legume
- 2 linguri mustar
- sare, piper
- marar tocat
- putina faina

Ouale se fierb tari, se tin in apa rece si se cojesc. Se ia fiecare ou in parte si se inveleste intr-o felie subtire de Bacon care se fixeaza la capat cu o scobitoare.
Intre timp pregatim sosul : punem intr-un vas pe foc untul cu supa de legume si mustarul. Amestecam si adaugam treptat putina faina pana ne place consistenta, apoi marar tocat, sare si piper dupa gust.
Intr-o tigaie topim putin unt si prajim ouale invelite in bacon, avand grija sa le rasucim pe toate partile ca sa nu se arda si sa se rumeneasca uniform.
Cand sunt gata scoatem scobitorile din ele si le servim pe sosul de mustar. Eu am mai adaugat in sosul de mustar pentru o culoare galbena frumoasa, curcuma.
Merge grozav si langa o garnitura de legume sau cartofi.
Pofta buna !


0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen