Montag, 14. November 2011

////

Gefüllte Aubergine


Ingrediente:

- 2 - 3 vinete de marime medie
- 6 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sardine file
- 8 linguri ulei de masline
- sare, piper
- 4 lingurite suc de lamaie
- branza rasa

1. Vinetele se spala si se taie in jumatate pe lungime.
Cu o lingura luam miezul din fiecare jumatate in asa fel incat sa ramana coaja groasa de 1 cm.
Miezul scos de la vinete il tocam marunt. Usturoiul il tocam marunt. La fel si patrunjelul spalat si uscat.
Lasam la scurs sardinele dupa care le taiem fasii mici

2. Intr-o tigaie calim timp de 8- 10 min vinetele tocate cu 4 linguri de ulei.
Adaugam apoi usturoiul. patrunjelul si sardinele si le mai lasam cateva min pe foc.
Adaugam dupa gust sare si piper.

3. Jumatatile de vinete le ungem cu o pensula cu ulei, le saram usor si le stropim cu sucul de lamaie. Asezam apoi compozitia de sardine pe fiecare bucata si le dam la cuptor pentru 10 min. Cu 2 min inainte de a fi gata le scoatem si presaram deasupra branza rasa.


0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen