Zutaten :
- 700 g Kartoffeln
- Salz
- 1 Teelöffel Kümmel
- 2 Karotten
- 1 Zwiebel
-2 El Olivenöl
-100 g geriebene Nuß
- Muskat
- 2 Eier
- Pfeffer
- 30 g Mehl
- trockene Petersilie
-Kartoffeln mit Schale,
Salz und Kümmel kochen
- Karotten reinigen; schälen
und zerkleinern, und mit
ebenfalls zerkleinerten
Zwiebel vermischen
- danach gibt man die
zerriebene Nuß und
Muskat dazu
- die gekochten Kartoffeln
schälen,und pürieren
- nun Mehl und Karottengemisch
dazugeben und diese zu Kugeln formen
und in erhitztes Öl tauchen
Ingrediente:
- 700 g cartofi
- sare
- 1 lingurita chimen
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei de masline
- 100 g nuca macinata
- piper
- nucsoara macinata
- 2 oua
- 30 g faina
- patrunjel frunza tocat
Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare si chimen.
Morcovii se curata, se rad si se calesc
impreuna cu ceapa. Se adauga apoi nuca macinata, piperul si nucsoara.
Cartofii fierti se curata de coaja si se paseaza. Se adauga faina, se adauga morcovul si ceapa, apoi se fac bile rotunde si se prajesc in ulei incins.
Morcovii se curata, se rad si se calesc
impreuna cu ceapa. Se adauga apoi nuca macinata, piperul si nucsoara.
Cartofii fierti se curata de coaja si se paseaza. Se adauga faina, se adauga morcovul si ceapa, apoi se fac bile rotunde si se prajesc in ulei incins.
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen