Zutaten:
- 150 g Butter
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 75 g gemalene Mandeln
- 250 g Mehl
- 1 Tl. Zimt
- 1 Tl. Backpulver
- diverse Marmelade
- Puderzucker
Ingrediente:
- 150 g unt
- 50 g zahar
- 1 ou
- 75 g faina de migdale
- 250 g faina
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita praf de copt
- dulceata (ciocolata)
- zahar pentru pudrat
- Butter bei Zimmertemperatur mit Zucker vermischen
- daneben mischen sie Mehl mit geriebene Mandel, Backpulver und Zimt
- den Teig auf einer Backfolie ausbreiten und Minimum eine Stunde
im Kühlschrank lassen.
Nachdem aus dem Kühlschrank nehmen und warten bis es sich
leicht modelieren lässt ,auf einer Platte mit Backpapie
ausbreiten und mit Mehl benetzen.
Nun das ganze mit einer Sternenform ausstechen,
und für das Innere eine kleinere Form verwenden.
-die ausgestochenen Formen über die ganzen Formen legen
- danach bei 180° ca 10 - 15 aufbacken
- die noch heißen Plätzchen mit Puderzucker bestreuen
- nun nach belieben in die ausgesparten Formen
die Schokolade- oder Marmelade Füllung dazugeben
Guten Appetit
... und frohe Weihnachten
Untul la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul. Se adauga oul apoi treptat faina amestecata cu faina de migdale, preful de copt si scortisoara.
Se acopera aluatul cu o folie si se lasa la frigider minim o ora.
Apoi se scoate, se lasa cateva minute ca sa fie usor de modelat si se intinde in foaie subtire - Ori pe masa de lucru tapetata cu faina, ori direct pe hartie de copt.
Se decupeaza apoi forme iar la 1/2 din ele se decupeaza in interior o forma mai mica.
Se aseaza apoi in tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 10-15 min la 180°.
Cand sunt inca fierbinti, fursecurile decupate se pudreaza cu zahar. Ungem apoi fursecurile intregi cu dulceata sau ciocolata si lipim deasupra fursecurile decupate avand grija sa nu atingem zaharul pudra.
- 150 g Butter
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 75 g gemalene Mandeln
- 250 g Mehl
- 1 Tl. Zimt
- 1 Tl. Backpulver
- diverse Marmelade
- Puderzucker
Ingrediente:
- 150 g unt
- 50 g zahar
- 1 ou
- 75 g faina de migdale
- 250 g faina
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita praf de copt
- dulceata (ciocolata)
- zahar pentru pudrat
- Butter bei Zimmertemperatur mit Zucker vermischen
- daneben mischen sie Mehl mit geriebene Mandel, Backpulver und Zimt
- den Teig auf einer Backfolie ausbreiten und Minimum eine Stunde
im Kühlschrank lassen.
Nachdem aus dem Kühlschrank nehmen und warten bis es sich
leicht modelieren lässt ,auf einer Platte mit Backpapie
ausbreiten und mit Mehl benetzen.
Nun das ganze mit einer Sternenform ausstechen,
und für das Innere eine kleinere Form verwenden.
-die ausgestochenen Formen über die ganzen Formen legen
- danach bei 180° ca 10 - 15 aufbacken
- die noch heißen Plätzchen mit Puderzucker bestreuen
- nun nach belieben in die ausgesparten Formen
die Schokolade- oder Marmelade Füllung dazugeben
Guten Appetit
... und frohe Weihnachten
Se acopera aluatul cu o folie si se lasa la frigider minim o ora.
Apoi se scoate, se lasa cateva minute ca sa fie usor de modelat si se intinde in foaie subtire - Ori pe masa de lucru tapetata cu faina, ori direct pe hartie de copt.
Se decupeaza apoi forme iar la 1/2 din ele se decupeaza in interior o forma mai mica.
Se aseaza apoi in tava tapetata cu hartie de copt si se coc timp de 10-15 min la 180°.
Cand sunt inca fierbinti, fursecurile decupate se pudreaza cu zahar. Ungem apoi fursecurile intregi cu dulceata sau ciocolata si lipim deasupra fursecurile decupate avand grija sa nu atingem zaharul pudra.
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen