Sonntag, 30. Juni 2013

////

Joan Miró in der Rosenstadt Lindau


Lindau este unul din cele mai frumoase orase din jurul Lacului Contance. Orasul vechi, este situat de fapt pe o insula, care in trecut era unul din principalele porturi ale Bavariei. Marturie sunt Farul - Mangturm, si Leul de piatra - simbol al puterii si mandriei bavareze.



Centrul orasului vechi este plin de stradute pitoresti si pline de viata, cu magazine chic, cu restaurante, berarii si cafenele cu specialitati si preparate regionale.



Restaurant super fain cu papa bun, bio si proaspat, intr-un ambient cu decor vintage, atractiv, intim si foarte primitor.


Frigiderul plin cu tarte traditionale super yummy :-)


Si vederea de la strada, facand cu ochiul la trecatori :-)

 Pe Maximilianstraße, strada principala putem vedea un adevarat muzeu in aer liber, o insiruire de case din secolul 500 diferit colorate care au la parter magazine elegante.



Aici gasim in permanenta o excelenta oferta culturala, Muzeul orasului - Cavazzen, este una din cele mai frumoase case in stil baroc, si gazduieste in fiecare an numai expozitii de top: Picasso in 2011, Chagall in 2012 si Miro in 2013.


Lindau mai este notat ca un centru foarte important pentru ca aici se intalnesc in fiecare an castigatorii Premiului Nobel. City Theatre Lindauer gazduieste numai teatre de renume, ansambluri din intreaga lume si spectacole de marioneta.

Tot acest peisaj cultural si gastronomic capata un plus de charm in aceasta perioada cand sunt infloriti trandafirii, Lindau fiind numit si "Orasul trandafirilor".



0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen