Sonntag, 17. Februar 2013

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Chinesisches Schweinefleisch mit Glasnudeln / Porc chinezesc cu paste de orez

Chinesisches Schweinefleisch mit Glasnudeln Rezept

Das  am 10 Februar begonnene chinesisches Jahr,
steht unter dem Zeichen der schwarzen Wasserschlange.
Dies hat uns auch zu dem folgenden asiatischen Gericht inspiriert.
- chinesische Schweinepfanne mit Gemüse und Glasnudeln.

Rezept Zutaten:

- 500 g Schweinefleisch in Würfel geschnitten
- 2 Karotten in Streifen 
-1 rote Paprika
- Bambussprossen
- 3 kleine saure Gurken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel geschnitten
- 5 El. Sojasoße
-3 El. Walnussöl
Reisnudeln je nach bedarf 

 Öl in einer Pfanne erhitzen und das Fleisch gut braun anbraten . 
Fügen Sie die Sojasauce, fein gehackten Knoblauch,
 gehackten Chili hinzu, mit einem Deckel abdecken und köcheln lassen,
 bis das Fleisch zart ist. Für diejenigen, die leicht süßlichen Geschmack bevorzugen 
 fügen Sie einen Teelöffel braunen Zucker zu. 
Es ist natürlich viel schmackhafter, aber wir haben es 
hier aufgrund der gesunden Ernährung :-) weggelassen
Wenn das Fleisch fertig ist, das geschnittene Gemüse zugeben,
 gut mischen und noch ein paarMinuten kochen lassen. 
Das Gemüse nicht weich kochen, es sollte etwas knackig bleiben.

Paula's Recipes wünscht Guten Appetit 



De pe 10 februarie de cand am intrat in Noul An chinezesc -
 Anul sarpelui negru de apa - suntem complet sub inspiratie asiatica.
Ne-am tot uitat prin cartile cu minunata bucatarie
 si azi am ales una din cele mai simple si gustoase retete
 - porc chinezesc cu legume.

Ingrediente:

- 500 g carne de porc taiata fasii de 1 cm.
- 2 morcovi.
- 1 ardei rosu.
- 1 borcan muguri de bambus felii.
- 3 castraveti mici murati
- 1 catel de usturoi
- 1 ceapa
- 5 linguri sos de soia
- 1 ardei iute taiat marunt
- 3 linguri ulei de nuca

- paste de orez pentru garnitura

Preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc bine bucatile de carne.
 Se adauga sosul de soia, usturoiul taiat fin, ardeiul iute tocat, 
se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana carnea e frageda.
 Pentru cine prefera gustul usor dulce se adauga
 si o lingurita de zahar brun. Este mult mai gustos 
dar noi l-am eliminat din motive de dieta :-)
Cand carnea e gata se adauga legumele taiate julienne,
 se amesteca bine si se mai lasa  pe foc cateva minute.
 Legumele nu se fierb pana se fac moi, trebuie sa ramana crocante.
Se serveste langa garnitura de paste de orez.

Pofta buna si un Salut de bun venit inteligentului Sarpe !

Paula's Recipes wünscht Guten Appetit 




Paula's Recipes wünscht Guten Appetit 

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