Blatul :
Pt. o tava de 28x36 cm am pregatit un blat de pandispan.
-5 oua ;
-5 linguri faina ;
-5 linguri zahar ;
-1/2 plic de praf de copt ?
Crema :
-250 g branza de vaci ;
-250 iaurt 3,5 ;
-200 g zahar ;
-coaja si zeama de la o lamaie ;
-1 plic gelatina alimentara (20 g) ;
-200 ml fisca lichida ;
-2 linguri mac ;
-capsuni ;
-jeleu rosu pt. decor ;
Pt. o tava de 28x36 cm am pregatit un blat de pandispan.
-5 oua ;
-5 linguri faina ;
-5 linguri zahar ;
-1/2 plic de praf de copt ?
Crema :
-250 g branza de vaci ;
-250 iaurt 3,5 ;
-200 g zahar ;
-coaja si zeama de la o lamaie ;
-1 plic gelatina alimentara (20 g) ;
-200 ml fisca lichida ;
-2 linguri mac ;
-capsuni ;
-jeleu rosu pt. decor ;
Pt. Blat :
- se bat albusurile spuma si se adauga zaharul. Cand spuma se intareste se adauga pe rand galbusurile , faina si praful de copt.
- Se amesteca usor de jos in sus apoi se toarna compositia in tava tapetata cu hartia de copt .
- Se coace 30 min. la foc potrivit .
Pt. Crema :
- Se mixeaza branza + iaurtul + zaharul + lamai + gelatina (conform instructiunilor de pe plic (cald sau rece).
- Apoi toata aceasta compozitie se amesteca cu frisca batuta si cele 2 linguri de mac.
Intre timp asezam pe blatul racit capsuni intergi sau felii, dupa preferinta .
Apoi turnam cu grija amestecul si dam la frigider .
Dupa ce se raceste putin , decoram suprafata dupa bunul plac , cu felii de capsuni sau fara , si turnam apoi jeleul rosu preparat conform instructiunilor de pe plic.
Se poate face cu orice fruct - e o prajitura usoara si racoritoare :-)
Guten Appetit wünscht Paula's Recipes .
Guten Appetit wünscht Paula's Recipes .
0 Reactions to this post
Add CommentKommentar veröffentlichen