Montag, 4. Juni 2012

////

Erdbeeren in Zimtteig / Capsuni in aluat / Bunuelos de fresones


Ingrediente:

24 capsuni
125 g faina
1/2 pliculet praf de copt
300 ml lapte
1 ou
o priza sare
o lingurita lichior de anis (sau esenta, praf)
4 linguri zahar
1 lingurita scortisoara praf
ulei de masline


Separam galbenusurile de albusuri. Intr-un castron mare se amesteca faina cu praful de copt, se adauga galbenusurile, laptele, sarea, esenta si o lingurita de ulei de masline si se mixeaza bine pana la omogenizare.
Separat albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia anterioara amestecand usor de jos in sus cu o lingura de lemn.
Capsunile, spalate si uscate pe un prosop de hartie, se trec prin acest amestec si se prajesc intr-o tigaie cu ulei abundent. Se scot pe o hartie absorbanta pentru a elimina uleiul in exces, apoi se dau prin amestec de zahar cu scortisoara.


0 Reactions to this post

Add Comment

    Kommentar veröffentlichen