Teigzutaten:
- 75g Butter in Zimmertemperatur
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 175 g Mehl
- 1/2 Tüte Backpulver
Mohnteig:
- 200 g Mohn
-50 g Zucker
- 25 g Butter
-3 Eier
-25 g Rosinen
-1/4 Tüte Backpulver
Quarteig:
- 750 g Ricotto
- 100 g Zucker
- 3 Eier
- 25 g Butter in Zimmertemperatur
Blat:
- 75g unt la temperatura camerei
- 50 g zahar
- 1 ou
- 175 g faina
- 1/2 plic praf de copt
Blatul de mac:
- 200 g mac
- 50 g zahar
- 25 g unt
- 3 oua
- 25 g stafide
- 1/4 plic praf de copt
Blat de branza:
- 750 g ricotta
- 100 g zahar
- 3 oua
- 25 g unt la temperatura camerei
- 1/4 praf de copt
Blatul: Se amesteca bine toate ingredientele pana obtinem un aluat omogen.
1 Reaction to this post
Add Comment... ist ja eine super Geburtstagstorte.
Kommentar veröffentlichen